2012 m. spalio 14 d., sekmadienis

Serialai (elgtis atsargiai!)

Bedarbiaudama siaubingai įnikau į įvairius serialus. Viskas prasidėjo nuo serialo Modern family (2009), kuris yra absoliučiai nuostabus! Peržiūrėjau  3 sezonus ir dabar medžioju 4-ojo sezono serijas. Šis serialas puikus, nes jame nėra lekšto humoro ir kvailų stereotipų eskalavimo. Puikūs aktoriai, šeimos, kaip didžiausios vertybės, iškėlimas ir situacijos, kai prajuokina iki ašarų.  Žodžiu, čia mano metų atradimas. 



 Po šio serialo ėmiau žiūrėti serialą Privileged (2008-2009), tačiau, nors jis ir gana smagus, vis dėlto manęs pernelyg neįtraukė. Serialas apie turtuolius. Paprasta mergina visai atsitiktinai patenka į turtuolių namus, ima dirbti mokytoja ir taip susidraugauja su savo mokinėmis, kad tampa beveik tos šeimos nare. Žodžiu, idealizuota istorija apie pelenę, kuriai po kojomis griuvo viskas ir visi :D   Matyt, jau per sena aš tokioms istorijoms.. 



 Toliau panirau į serialą Happy endings (2011), tačiau radau visai nedaug jo serijų lietuvių kalba, tai pernelyg neįsitraukiau :) Šitas serialas labai labai man priminė seną gerią serialą Draugai.  Tikrų draugų kompanija ir jų kasdieniai nuotykiai, tiesa, dar čia yra vienas dramatiškas elementas-vaikiną prie altoriaus palieka mergina, beje, jiedu abu iš tos pačios draugų kompanijos.  Šį serialą visgi reikės dar toliau žiūrėti, nes įpūdį paliko neblogą.




 Žiūrėjau žiūrėjau smagias komedijas ir staiga pradėjau žiūrėti serialą The Killing (2011).  Gana kontrastinga :D Šiaip mėgstu kietus kriminalinius serialus, o šis serialas man itin patiko, nes žiūrovas yra profesionaliai intriguojamas ir klaidinamas. Dažnai galima nuspėti, kaip pasisuks siužetas, tačiau, žiūrėdama šį serialą iki pat paskutinės serijos nenutuokiau, kas iš tiesų kaltas žmogžudystės byloje. Pagrindinė aktorė tiesiog tobulai parinkta-šalta,niūri, nekalbi,  kiek keistoka moterytė, tačiau viską kaipmat sudėliojanti į reikiamas vietas. Sezonas baigėsi didžiule intriga, tad labai labai laukiu 2-ojo sezono. 

     


 Tai štai, tiek serialų prižiūrėjau, dabar vėl dairausi kokio 'kabliuko' :)   

  

      

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą