2012 m. birželio 10 d., sekmadienis


Ohoho, mano blogas apsamanoti ir apkerpėti spėjo per tiek laiko! Buvau įnikusi į mokslus, baigiamojo darbo rašymą.. Nors tikrai nepersistengiau, vis dėlto tai 'suvalgė' nemažai laiko, o ir neabejotinai NERVŲ :(
   Pradėjau vasaroti: bakalauro studijos baigtos, iki diplomų įteikimo liko 10d. Keistas jausmas turiu pasakyti. Atrodo jautiesi labai labai laisvas, bet kartu kažkas kirba viduje: tarsi ką nors dar turiu padaryti.. Laisvės tiek, kad nebežinai,ką su ja daryti! Ir tas diplomų įteikimas nebeatrodo toks reikšmingas-tik formalumas. Kaip bebūtų, džiaugsmo daugiau nei nerimo. Nesitiki, kad 4 metai gali taip žaibiškai pralėkti. Per juos būta visko-egzistencinių krizių, euforijos, klampios monotonijos ir apatijos, saldaus džiaugsmo, pasididžiavimo savimi!
    Noriu to ar ne-prasideda naujas gyvenimo etapas ir man teks kažkur save 'padėti'. Jei atvirai, visiškai nenumanau, kur save įsivaizduoju.. Vartau darbo skelbimus, šen bei ten nusiunčiu savo neišvaizdų CV ir džiaugiuosi atostogėlėmis, nes pagaliau galiu pastebėti kaip skleidžiasi gėlės, o paukščių čiulbėjimas nebe toks skausmingai erzinantis (kai savo kambaryje sėdi apsivertusi lapais ir  beviltiškai bandau suvokti, ką reikia rašyti, laikas spaudžia, o už lango girdėti džiugiai tarškantys paukšteliai-net jie ima erzinti). Žodžiu, situacija kaip baigus mokyklą-esi sąlyginai laisvas, tačiau ta laisvė truputį slegianti. 

Siunčiu daina kam nors, kas galbūt čia tyčia ar netyčia užklysta

Geros dienos!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą